Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

SERVEIS SÒCIOSANITARIS

L'atenció primària és el primer punt d'accés al sistema de salut i es presta principalment als centres d'atenció primària (CAP).

 

El CAP Olesa de Montserrat ofereix atenció continuada de dilluns a diumenge, de 8 a 20 h. Fora d'aquest horari truqueu al 061 Salut Respon o adreceu-vos al CUAP La Solana de Sant Andreu de la Barca (obert 24 h) o a l'Hospital Sant Joan de Déu de Martorell.

 

Adreça: Carrer de Lluís Puigjaner, 22, 08640 Olesa de Montserrat

 

Serveis que us ofereix el CAP Olesa

 

L'equip d'atenció primària (EAP) és el conjunt de professionals de medicina de família, pediatria, infermeria, odontologia, treball social i d'atenció a la ciutadania, preparat per oferir una atenció integral que inclou l'atenció i la promoció de la salut i l'educació en els hàbits saludables, la prevenció de malalties i l'orientació en l'assistència social.

 

També hi podeu tenir accés a altres serveis com són el servei d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR), el Centre d’Atenció a les Drogodependències (CAS), o el Servei de Salut Mental.

 

Els ciutadans i ciutadanes poden canviar el seus professionals de referència (metge o metgessa de família, pediatre o pediatra i infermer o infermera) dins el seu equip d'atenció primària i també poden fer lliure elecció de centre i d'equip.

 

El CAP Olesa també ofereix serveis de prevenció de les malalties i promoció de la salut individuals i en grup, en col·laboració amb el Departament de Salut i l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat.

 

Programació de visites: 

 

Per demanar la programació de visita és necessari tenir a prop la targeta sanitària individual (TSI), on consta el seu codi d'identificació personal (CIP).

 

Targeta sanitària

 

 

Podeu sol·licitar visita a través de La Meva Salut o al telèfon 93 378 63 00

 

 

          

Enllaços d’interès:

 

Tràmits i consultes sobre els serveis de salut: 

Consells i recursos de salut:

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • Telegram_petit.png
  • RSS
  • Youtube-32x32.png
  • linkedin-32x32.png
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
ajuntament@olesademontserrat.cat
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional