Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

PLANEJAMENT URBANÍSTIC

Des d'Urbanisme es treballa per fer el plantejament del municipi, és a dir, per desenvolupar el model de ciutat impulsat pel Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) vetllant per protegir la legalitat urbanística i promoure un desenvolupament urbanístic sostenible que garanteixi entre la necessitat d'urbanitzar un territori i la preservació dels recursos naturals i dels valors paisatgístics, arqueològics, històrics i culturals. 

 

                                                             foto aèria panoràmica

 

Registre de Planejament Urbanístic

 

La Generalitat de Catalunya permet la consulta telemàtica dels planejaments vigents de qualsevol municipi de Catalunya a través del Registre de Planejament Urbanístic. La consulta es pot fer a través d'una aplicació disponible al web del Departament de Política Territorial i Obres Públiques i inclou els plans urbanístics aprovats definitivament pels ajuntaments. 

El Registre de planejament urbanístic de Catalunya garanteix la publicitat dels instruments de planejament urbanístic en vigor i permet la consulta d'aquests, tant de forma presencial com per mitjans telemàtics, d'acord amb les determinacions dels articles 17 i 18 del Decret 305/2006, de 18 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei d'urbanisme.

Cliqueu a la imatge per accedir a la pàgina web del Registre de Planejament (per consulta la normativa urbanística vigent a qualsevol municipi cal escollir primer la comarca i després el municipi): 

 

baner registre planejament urbanístic

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • Telegram_petit.png
  • RSS
  • Youtube-32x32.png
  • linkedin-32x32.png
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
ajuntament@olesademontserrat.cat
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional