01/08/23

La zona blava d’aparcament, gratuïta durant tot l’agost a Olesa

Un any més, durant el període comprès entre l’1 i el 31 d’agost (ambdós inclosos), es pot fer ús d’aquestes places d’aparcament sense cap cost.

Image
Zona blava gratuïta durant l'agost

Aparcar a la zona blava d’Olesa durant el mes d’agost serà gratuït. Aquesta iniciativa, que fa anys que tira endavant l'Ajuntament, es du a terme arran del descens del trànsit que s’experimenta durant el principal mes de vacances i que origina que hi hagi menys vehicles que circulin pel municipi. La gratuïtat serà de l'1 al 31 d'agost (ambdós inclosos). Podeu consultar els carrers on hi ha places de zona blava d'aparcament al Geoportal d'Olesa de Montserrat.

El servei de zona blava s'estableix amb la finalitat d'oferir a la ciutadania una rotació de vehicles en zones de gran demanda d’aparcament i en horaris concrets, tot establint una limitació en la durada d’estacionament, que actualment és de dues hores. D'aquesta manera, l'objectiu és que els vehicles s'estacionin en aquests places d'aparcament el temps mínim imprescindible per a fer gestions i compres, possibilitant així que hi hagi rotació i que les persones conductores no es trobin amb dificultat per aparcar al centre urbà.

Els dies de funcionament del servei durant la resta de l'any són, de dilluns a dissabte, de 9.00 h a 14.00 h i de 17.00 h a 20.00 h. Resten excloses de pagament la tarda de dissabte i el matí i la tarda de diumenge.