Carretera Bv-1202 (Les Carpes)
02/04/2024

Els propers mesos engegaran els treballs de millora de la carretera de Les Carpes

En els propers mesos començaran les obres de millora de la carretera de Les Carpes (BV-1201) que enllaça Olesa amb Martorell amb les propostes de millora que l’Ajuntament d’Olesa havia demanat per augmentar la seguretat d’aquesta via. Així ho ha manifestat la Diputació de Barcelona, responsable d’aquesta via, a l’Ajuntament d’Olesa a la reunió mantinguda el passat dimecres. 

Llegir més: Els propers mesos engegaran els treballs de millora de la carretera de Les Carpes
Imatge de la biblioteca Santa Oliva després de les obres d'ampliació
05/12/2023

El servei de biblioteca es traslladarà al gener a la Casa de Cultura coincidint amb l'inici de les obres d'ampliació

El proper mes de gener començaran les obres d’ampliació de la biblioteca Santa Oliva, un dels projectes més destacats de l’actual mandat que ascendeix a prop de 4,7 milions d’euros. La durada prevista de les obres és de 16 mesos i, inevitablement, els treballs faran que, durant uns mesos, el servei de biblioteca es vegi afectat.

Llegir més: El servei de biblioteca es traslladarà al gener a la Casa de Cultura coincidint amb l'inici de les obres d'ampliació
13/11/2023

Convocatòria de les sol·licituds d'ocupació de via pública amb taules i cadires

En data 3 de novembre de 2023 s’han aprovat les Bases reguladores per a l’atorgament de llicències d’ocupació temporal per l’ocupació de via pública amb taules i cadires pels establiments de restauració i les parades de Fires, Festes locals i altres celebracions. Els documents d'interès s’adjunten a aquest article.

Així mateix, s’ha obert la convocatòria per a l’atorgament d’autoritzacions d'ocupació temporal amb taules i cadires per part dels establiments de restauració que ho sol·licitin.

Llegir més: Convocatòria de les sol·licituds d'ocupació de via pública amb taules i cadires
Subscriu-te a Urbanisme