Sessió informativa a les entitats sobre les subvencions de concurrència 2024
21/03/2024

L’Ajuntament d’Olesa ha obert la convocatòria de subvencions a entitats sense finalitat de lucre per al 2024

La Sala de Plens va acollir la sessió informativa a les entitats

Aquest dimecres a la tarda l’Ajuntament d’Olesa va fer una sessió informativa sobre la nova convocatòria de  subvencions de concurrència a les entitats i associacions de cultura, joventut, festes i esports. 

Llegir més: L’Ajuntament d’Olesa ha obert la convocatòria de subvencions a entitats sense finalitat de lucre per al 2024
Proposta guanyadora del Pressupost Participatiu 2023
18/12/2023

Resultats de les votacions dels pressupost participatiu d'inversions 2023

La millora de l’accés de vehicles a l’aparcament ubicat al costat del pavelló Salvador Boada; millores al pavelló Sant Bernat; la plantació d’arbres, plantes i jardineres a l’espai públic; la instal·lació de cistelles de bàsquet a l’entorn urbà, i l’adaptació de passos de vianants i de voreres per facilitar l’accessibilitat en tot el municipi.

Llegir més: Resultats de les votacions dels pressupost participatiu d'inversions 2023
Fase de votació del Pressupost Participatiu 2023-2024
04/12/2023

La fase de votació del Pressupost Participatiu 2023-2024 engega amb èxit de participació

La fase de votació del Pressupost Participatiu 2023-2024 va donar el tret de sortida, aquest diumenge al matí, a L’Escorxador. L’espai va acollir una sessió oberta per donar a conèixer a la ciutadania les 55 propostes que es poden votar al procés participatiu d’inversions d’enguany.

Llegir més: La fase de votació del Pressupost Participatiu 2023-2024 engega amb èxit de participació
Jordi Parent i Emma Duran al costat del mural del Projecte Europa
29/11/2023

Els olesans i olesanes podran conèixer el funcionament de la Unió Europea a través del Projecte Europa

L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, amb l'impuls de la Diputació de Barcelona, promou el coneixement sobre la Unió Europea amb el Projecte Europa. Un projecte que va començar amb diverses accions des del mes de maig. En una primera fase, es van realitzar sessions pedagògiques amb joves per tal de conèixer la seva perspectiva sobre la Unió Europea.

Llegir més: Els olesans i olesanes podran conèixer el funcionament de la Unió Europea a través del Projecte Europa
13/10/2023

Comissió ciutadana de Reis

L'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient és un dels actes més entranyables dels que se celebren al llarg de l'any. L'Ajuntament té la voluntat de que la Cavalcada de Reis tingui una gran implicació d'entitats i ciutadania que la facin més gran i participativa.

És per aquest motiu que es promou la constitució d'una comissió que pugui aportar idees, que participi directament en l'acte, que en definitiva se senti part d'aquest esdeveniment.

Aquesta Comissió serà de recorregut, no només pels Reis 2024 i acollirà totes les entitats i persones que en vulgui formar part.

Llegir més: Comissió ciutadana de Reis
Emma Duran, regidora del BO-CUP
27/07/2023

Emma Duran: “l’actualització del Pla d’acció cultural donarà resposta a les necessitats en matèria d'equipaments, entitats i festes culturals”

L’entrada d’Emma Duran a la regidoria de Cultura es va veure marcada per uns primers dies molt intensos, a les portes de la celebració de la Festa Major d’Olesa. Això li va permetre viure de prop l’organització i posada en marxa d’una de les activitats més destacades del municipi. 

Llegir més: Emma Duran: “l’actualització del Pla d’acció cultural donarà resposta a les necessitats en matèria d'equipaments, entitats i festes culturals”
Subscriu-te a Participació ciutadana