18/04/2024

Setmana Sense Soroll 2024

Del 22 al 28 d'abril se celebrarà a Catalunya la Setmana Sense Soroll que promou mesures i iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica.

Amb el lema Gaudeix del silenci, la SSS del 2024 té com a objectiu posar en valor totes aquelles mesures permanents, actuacions i accions que permeten millorar la qualitat acústica del nostre entorn.

Llegir més: Setmana Sense Soroll 2024
15/12/2023

Manteniment de franges perimetrals

Olesa disposa d'un Pla de prevenció d'incendis forestals que consisteix a disminuir la quantitat d’arbres i la vegetació baixa a la zona que envolta les urbanitzacions i els pobles que estan en terrenys forestals o a 500 metres d'ells.

Actualment s’està fent la neteja de les franges perimetrals a Ribes Blaves i al començament de l’any que ve es farà a L'Oasis i Les Llumbreres.

Llegir més: Manteniment de franges perimetrals
Cartell de la campanya d'estalvi d'aigua per l'emergència per sequera
24/11/2023

L'Ajuntament d'Olesa fa una crida a l'estalvi d'aigua al municipi, que es troba en fase de preemergència per sequera

La Generalitat ha activat la fase de preemergència per als 202 municipis que abasteix la conca Ter-Llobregat, entre els quals es troba Olesa de Montserrat. Aquesta és una situació intermèdia entre la fase d'excepcionalitat i una fase d'emergència que ja tothom dona per feta.

Llegir més: L'Ajuntament d'Olesa fa una crida a l'estalvi d'aigua al municipi, que es troba en fase de preemergència per sequera
Subscriu-te a Medi ambient