07/12/23

L’Ajuntament d’Olesa organitza un nou curs intensiu de monitoratge al desembre

El curs va adreçat a persones de més de 18 anys que vulguin formar-se com a monitors i monitores de lleure i les places són limitades

Image
Cartell del curs de monitors/es desembre 2023

El departament de Joventut de l’Ajuntament d’Olesa organitza conjuntament amb la Fundació Pere Tarrés una nova  edició intensiva del curs de monitor/a de lleure que s’impartirà a partir del 18 de desembre.

El curs es farà a l’equipament juvenil de l’Escorxador (carrer de Jacint Verdaguer, 30) i està estructurat en una etapa lectiva de 100 hores presencials, 25 hores virtuals i 25 h més de memòria; i una etapa pràctica de 160 hores. 

L’horari plantejat és dilluns, dimecres i divendres de 15.00 h a 20.00 h; dissabte de 9.00 h a 14.00 h i de 15.00 h a 20.00 h; i diumenge, de 9.00 h a 14.00 h. 

El curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació que prepara els alumnes per intervenir de manera educativa en espais de lleure amb infants i joves. Aquest curs els capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats i projectes en el marc de la programació general d’una organització, amb l’aplicació de tècniques específiques d’animació grupal, amb  l’educació en valors i amb atenció a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos. 

Aquesta formació està reconeguda per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, i un cop superat tot el procés formatiu, dona dret a obtenir el diploma i el carnet de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil.

El curs està pensat preferentment per a les persones joves d’Olesa de Montserrat i les places son limitades. El cost és de 50,65€ per alumne.

Les persones interessades han de fer les inscripcions a través de la plataforma Participa Olesa de Montserrat.

Per a més informació es poden adreçar a l’instagram @infojoveolesam o al correu electrònic escorxador@olesademontserrat.cat.