10/09/24

Torna "L'alcalde als barris" per atendre en persona a la ciutadania de cada barri

"L’alcalde als barris" arrenca aquest dijous amb la voluntat d’ampliar el diàleg amb la ciutadania. Cada mes visitarà un barri per conèixer les inquietuds i necessitats del veïnat. 

Image
Cartell L'alcalde als barris

Aquest setembre es reprèn el projecte “L’alcalde als barris” amb l’objectiu d’acostar-se als diferents barris del municipi per conèixer les inquietuds i necessitats dels olesans i olesanes, articulant una via de comunicació propera amb el ciutadà. Els ajuntaments són les administracions més properes a la ciutadania, on poden dirigir, d’una forma més directa i eficaç, les seves demandes. Per aquest motiu, el Consistori olesà considera important crear els espais necessaris per apropar-se a la ciutadania amb l’objectiu d’escoltar-la i conèixer de primera mà les seves necessitats. 

L'alcalde, acompanyat d’un tècnic municipal, visitarà cada mes un barri olesà. El punt de trobada serà el local de l'associació de veïns, algun espai municipal que hi hagi al barri o, fins i tot, un lloc a l'aire lliure. L'horari serà de matí, d'11 a 13 h. 

Aquest dijous 12 de setembre l’alcalde, Jordi Parent, visitarà el barri del Collet de Sant Joan, on atendrà les consultes del veïnat en una carpa que es muntarà a la plaça del Collet de Sant Joan. El següent mes, el 10 d'octubre, visitarà el barri de Sant Bernat; i el 14 de novembre estarà a l’associació de veïns del barri de La Central. L'any acabarà amb una visita al barri de Les Planes, el 12 de desembre.

Quan acabi aquesta primera roda de visites, tornarà a engegar la programació del 2025 amb més visites als barris d’Olesa.

La ciutadania disposa de vàries vies per a contactar amb l’alcalde. A través del web municipal, amb la secció del “Línia directa amb l’alcalde” i per correu electrònic. També es poden fer arribar les seves consultes, queixes o suggeriments via telefònica a l’entrevista que es fa a l’alcalde en directe cada 15 dies al magazín de l’Hotel Gori d’Olesa Ràdio trucant al telèfon 93 778 72 01.